Verzenden

Let op:

Door drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling.

Aangepaste leveringscondities rond de feestdagen

Op 24 en 31 december zijn wij open tot 16:00 uur in plaats van tot 22:00 uur.

Voor leveringen aanpassing zie site van PostNL voor de laatste update(s)

Bezorging

Bezorging vindt volgens de PostNL regeling plaats. Op maandag t/m vrijdag voor 22:00 uur besteld, betekent morgen al in huis! Wij streven ernaar jouw bestelling binnen de opgegeven termijn te leveren. Het kan helaas voorkomen dat door drukte bij onze verzendpartner je bestelling te laat wordt geleverd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen bij onze partner. Wil je informatie over de status van jouw pakket? Neem dan contact met ons op via telefoon (+31 85 80 82 156) of per e-mail (plus@distrelux.com).

Verzendpartner

Wij maken gebruik van PostNL. Bezorging vindt plaats tussen 9:00 - 21:00 uur. Wanneer is afhankelijk van het tijdslot dat wordt doorgegeven. Met bezorging aan huis kun je zelf aangeven waar en wanneer PostNL het pakket mag bezorgen. Wanneer je bestelling is ontvangen door PostNL, ontvang je middels e-mail de Track & Trace en de verwachte leverdatum. Middels de Track & Trace word je constant op de hoogte gehouden van de laatste informatie over de bezorging.

Verzendkosten

Voor bestellingen onder de € 50 betaal je € 5,95 verzendkosten, per bestelling. Bij bestellingen boven de € 50 is verzending gratis!

Verzendgebied

Wij leveren in heel Nederland.

Verpakking

Wij hechten er zeer veel waarde aan om jouw pakket onbeschadigd en veilig aan je te overhandigen. Na zorgvuldig onderzoek en vele zendingen zijn wij er in geslaagd om een optimale combinatie van materialen te vinden die de producten te allen tijde beschermen tijdens verzending. Wij maken gebruik van hoogwaardig karton in combinatie met speciale vakverdelingen en/of bubbelplastic. Daarnaast zorgen wij voor een zorgvuldige afhandeling bij het verzamelen van jouw bestelling om eventuele beschadigingen te voorkomen. Is jouw pakket onverhoopt toch beschadigd aangekomen? Dan willen wij je vragen zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Staat de informatie die je zoekt hier niet tussen? Dan verwijzen wij je graag door naar de FAQ pagina. Mocht jouw vraag hierna nog niet beantwoord zijn neem dan gerust contact met ons op via telefoon (+31 85 80 82 156) of per e-mail (plus@distrelux.com). Wij zijn je graag tot dienst om jouw vragen te beantwoorden.