THE WORLD'S FINEST BOURBON

Woodford Reserve Straight Bourbon Whiskey is al jaren dé favoriete bourbon van de top horeca wereldwijd als perfecte basis voor de Old Fashioned Cocktail. Dat Woodford Reserve zo geliefd is bij bartenders is niet voor niets. De super premium bourbon wordt in kleine batches geproduceerd in de Woodford Reserve Distillery, één van de oudste distilleerderijen in Kentucky, en biedt een perfect gebalanceerde smaak met meer dan 200 waarneembare smaaktonen.

 

Het fermentatieproces, dat 5-7 dagen duurt en één van de langste is in de industrie, zorgt ervoor dat Woodford Reserve haar diepe karakter en brede palet aan smaken kan ontwikkelen.

Ontdek meer dan 200 waarneembare smaaktonen, van hartige granen en hout, tot zoete aroma's, kruiden en fruit- en bloemige tonen. Deze bourbon leent zich perfect om een cocktail als de Old Fashioned mee te maken, maar ook om puur of met ijs van te genieten.

WOODFORD RESERVE OLD FASHIONED

INGREDIËNTEN

60ML                          Woodford Reserve

15ML                          Monin Suikersiroop

2 druppels                 Angostura Bitter

INSTRUCTIE

Stap 1: Schenk de Woodford Reserve en suikersiroop in een hoog (mixing) glas.

Stap 2: Voeg de bitters toe en vul het glas ruim met ijs.

Stap 3: Roer met een barspoon of lange smalle lepel tot de drank de juiste balans heeft bereikt tussen verdunning en verkoeling, dit duurt zeker 30-40 seconden.

Stap 4: Zeef de drank middels een strainer in een Woodford Reserve tumbler glas met een groot ijsblok of meerdere ijsblokjes.

Stap 5: Garneren met een sinasappelzeste.

Disclaimer:

Geen 18, geen alcohol

Woodford Reserve is een gerregistreerd merk. 2022 Brown Forman. Alle rechten voorbehouden.

Enkel voor inwoners van Nederland (18+). Koop een 70cl Woodford Reserve bij Topdrinks en ontvang een tumbler zolang de voorraad strekt.

Onder voorbehoud van distrectie van Topdrinks.