Fiorito

Ambachtelijk & van top kwaliteit

Handgeplukte citroenen verfijnd tot een heerlijke limoncello

Bestel nu!

Biologische Citroenen.

Bij Fiorito gelooft men dat alle limoncello enkel en alleen gemaakt kan worden van exclusieve, biologische citroenen. Wist je wel dat de schil wordt gebruikt om de limoncello te maken? Ben je benieuwd naar de smaak, klik dan hieronder op de "ontdek nu" knop.

 

Premium kwaliteit.

Wat startte als een hobby in 2011 heeft zich uitgemond tot een grootschalige productie van de fijnste citroenen verwerkt tot een limoncello met een ultiem fris randje. Na het winnen van de prestigieuze International Wine & Spirits competitie in 2011 is de vraag naar deze verrukkelijk limoncello exponentieel toegenomen.

Koop hier!

Het proces.

Elke woensdag en donderdag worden de biologische citroenen van Fiorito met de hand geplukt. Alleen de beste citroenen worden meegenomen en vervolgens gegrondigd gereinigd met water. Wanneer deze in de fabriek aankomen, worden ze in een bad gedaan waarna alleen het gele deel van de schil wordt afgesneden voor de ultieme smaaksensatie. 

Ontdek nu

Fruitig & Fris

Met zijn stijlvolle beugelfles is het niet alleen een mooie verschijning, maar kent het ook een ongekende milde, zachte smaak. Gemaakt volgens het familierecept die haar origine kent van Sicilie hebben de broers Fiorito deze orginele Italiaanse traditie in Nederland op gang gebracht. Biologische citroenen die met de hand worden geperst in combinatie met deze zachte smaak levert als resultaat dat Fiorito de afgelopen jaren door veel toprestaurants en bars op de kaart is gezet!

haal de set hier!